Capital Circle

Gratis Investeren op Capital Circle in Januari 2024!

17-01-2024 door Peter-Paul van Dijk

Terug naar het overzicht

Beste Capital Circle belegger,

Zoals u wellicht heeft meegekregen hebben we de Capital Circle website in een nieuw jasje gestoken, waarmee ook Capital Circle aan de randvoorwaarden van de Europese regelgeving voldoet.

Nieuwe registratie vereist.

Velen van u hebben de benodigde registratie in de nieuwe omgeving al afgerond, wellicht enkele van u nog niet. Mocht u daar nog hulp bij nodig hebben, gebruik dan deze handleiding op de site. U kunt voor de nieuwe registratie hetzelfde e-mailadres blijven gebruiken.

Kosteloos investeren in januari

Natuurlijk zien we u graag in het nieuwe jaar weer terug als investeerder op het nieuwe Capital Circle platform. Vandaar dat we iedereen een nieuwjaarsgeschenk willen aanbieden door over alle projecten die gedurende de maand januari 2024 op het platform worden gepubliceerd de jaarlijkse vergoeding van 1% achterwege te laten. Hiermee neemt uw netto rendement op deze projecten dus met 1% toe!

Het eerste project dat hier onder valt is het onderstaande project De Première;

In 2020 heeft J.J. Jansen Onroerend Goed B.V. het voormalig bioscoopgebouw ‘De Première’ aan de Walstraatje 4 te Tiel aangekocht. Op grond van de in 2022 verleende omgevingsvergunning is het mogelijk het pand te transformeren naar 12 appartementen. Inmiddels zijn er 6 appartementen verkocht. De resterende 5 appartementen houdt de ondernemer in eigen beheer.

Voor de financiering van 1 van deze appartementen met een VON waarde van € 314.500 is er in totaal € 245.000 benodigd. Hiervan wordt € 60.000 gefinancierd middels dit project tegen 9,5% rente met een 2e hypotheek met een LTV van 78%.

de premiere

U kunt vanaf nu (17 januari 2024 vanaf 11.00 uur) kosteloos investeren in dit project.

Capital Circle Oud & Nieuw

Vanzelfsprekend is het nog altijd mogelijk om uw huidige portefeuille met lopende projecten in te zien en blijven vanzelfsprekend de maandelijkse betalingen op de gebruikelijke wijze doorgaan.

Als u op de nieuwe homepage iets naar beneden scrolt, vlak onder het 'Heeft u nog vragen?"-gedeelte, vind u daar de link naar de vorige versie van het Capital Circle platform. Vanaf daar kunt u op de gebruikelijke wijze inloggen in uw account en uw gegevens inzien.

Let op! Het adres van de 'oude' website is veranderd naar de voltooid verleden tijd; www.capitalcircled.nl

Dus als uw computer voor u de inloggegevens onthoudt en automatisch invult, kan het zijn dat het de eerste keer verkeerd gaat!

Vanwege de gedateerde techniek en de verschillende regelgeving zullen de oude en nieuwe omgeving gescheiden van elkaar blijven. De oude omgeving faseert automatisch uit naarmate de projecten aflopen.

Met vriendelijke groet,

Team Capital Circle