Capital Circle

Nieuwe website Capital Circle

22-12-2023 door Peter-Paul van Dijk

Beste Capital Circle belegger,

Met gepaste trots presenteren wij u de nieuwe website van Capital Circle. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan deze nieuwe website en aan uw nieuwe accountomgeving die daaraan verbonden is. Het nieuwe platform is geheel conform de Europese regelgeving en is het resultaat van de samenwerking en uiteindelijke overname van Capital Circle door Kapitaal op Maat die reeds in november 2022 de Europese vergunning verkregen heeft. Hiermee is de continuïteit van het Capital Circle platform voor de langere termijn gegarandeerd.

Wat is er veranderd op Capital Circle?

De nieuwe website is bewust herkenbaar gehouden ten opzichte van de oude website in kleurstelling en vormgeving. Tegelijkertijd hebben we geprobeerd te website in een modern jasje te steken, terwijl alle informatie makkelijk te vinden is.

Het investeren in projecten is wel veranderd. Eerder was het al mogelijk om u, conform de Europese regelgeving, te registreren bij de betaaldienstverlener Online Payment Platform, die vanaf heden al het betalingsverkeer voor nieuwe projecten van Capital Circle verzorgt. Mocht u zich nog niet geregistreerd hebben, kunt u dat via de registratieknop op de website doen en vind u hier op de website een handleiding.

Als u uw eerste investering plaatst, zult u eenmalig verzocht worden om de Toelatingskennistest en de Simulatietest te doorlopen. Dit allemaal conform de Europese regelgeving. Vanzelfsprekend zijn ook nieuwe algemene voorwaarden van toepassing.

Nieuw is de Raamovereenkomst. Door de raamovereenkomst te accepteren, kan de Stichting Security Trustee KOM Group uw belangen behartigen mocht een ondernemer onverhoopt niet meer aan zijn/haar verplichtingen voldoen.

Het eerste project nieuwe stijl!

Het eerste project dat we aanbieden op het nieuwe platform is het project Fratello van ondernemer Julian Broer. Vanuit zijn persoonlijke Holding vraagt Julian de investeerders van Capital Circle om een lening van €66.000 ter financiering van de aankoop van het bedrijfspand aan de Xenonstraat 93 te Almere Poort. Met hypothecaire zekerheid, tegen 9,5% rente en met een looptijd van 24 maanden, kunt via uw account op het nieuwe platform in dit project investeren. Klik op de projectfoto hieronder om naar de vernieuwde website te gaan, vanwaar u de vernieuwde investeringsprocedure kunt ervaren.

Kan ik nog mijn lopende projecten inzien?

Natuurlijk is het nog altijd mogelijk om uw huidige portefeuille met lopende projecten in te zien en blijven vanzelfsprekende de maandelijkse betalingen op de gebruikelijke wijze doorgaan.

Op de nieuwe homepage, vlak onder 'Heeft u nog vragen?", vindt u de link naar de vorige versie van het Capital Circle platform. Vanaf daar kunt u op de gebruikelijke wijze inloggen in uw account en uw gegevens inzien.

Registreer uw account op Capital Circle

Om nog in toekomstige projecten te kunnen investeren, kunt u zich op het nieuwe platform opnieuw registreren en aanmelden bij onze betaaldienstverlener Online Payment Platform. Mocht u zich nog niet geregistreerd hebben, kunt u dat via onderstaande knop doen die u naar de registratiepagina leidt. Voor het nieuwe account kunt u hetzelfde e-mailadres gebruiken. Indien u de melding krijgen dat u uw e-mailadres al bestaat, dan hebben wij al een account voor u klaargezet en kunt u via wachtwoord vergeten een wachtwoord kiezen.

Mocht u hier nog vragen over hebben, kunt u ons tijdens kantooruren bellen of een mail sturen naar info@capitalcircle.nl